Företagskatalogen Work-at-Home: Telekommunikationsjobb!

Tricket att bli en framgångsrik frilansare är att hitta jobb och/eller klienter som passar bra för dina specifika färdigheter och intressen. Sök efter positionerna "apotekstekspecialist" eller "receptinitierad recept". Det är inte att säga att blogga inte är ett riktigt alternativ från hemmet. Om du blir ombedd att betala för utrustning, se till att du förstår vad du köper och från vem. Lönen är mycket lägre, cirka kr10 till kr15/timme, men du kommer att arbeta helt från ditt eget hem 40 timmar i veckan. Som Sseko-stipendiat får du dela Sseko-historien och sälja vackra produkter av högsta kvalitet. Arbetsgivare tycker att avlägsna arbetare - och de team som de arbetar med - inte är lika produktiva som när de är på plats. Som med alla jobb hemifrån som handlar om att svara på inkommande samtal, kräver Alorica att du har lite basutrustning:

ABC Financial erbjuder produkter, programvara och tjänster som hjälper till att träna gym. Sitels jobb omfattar samtal relaterade till ett brett spektrum av sektorer inklusive hälsovård, kommunikation och teknisk support. Som låneansvarig är din huvudroll att hjälpa människor att bli godkända för ett hemlån. Du behöver inte heller ha mycket pengar för att starta.

 • Du kan börja på vilken nivå som helst.
 • Det mesta av det arbete du gör är jämförbart med datainmatning eftersom de flesta innebär att skriva.
 • Företaget har inte alltid tillgängliga möjligheter, men ibland gör det, så det är definitivt värt att kolla in.
 • UnitedHealth Group tillhandahåller sjukvårdsförmåner för företag och deras anställda samt statliga Medicaid-planer och Medicare-planer.
 • För bästa resultat, se till att din webbläsare accepterar cookies.
 • En anställd som vill telekommunikera kan påverka kollegor och arbetsflöden, så du bör överväga hela avdelningar och team när du fattar ditt beslut.

Om du har övervägt att arbeta hemifrån och har letat efter möjligheter skulle förhoppningsvis detta inlägg ge dig ett bra ställe att börja. Du kan arbeta hemifrån och ge dina expertråd i olika ämnen till personer som behöver det. Förutom de som anges ovan inkluderar andra webbplatser som erbjuder jobbannonser Monster. Det finns generellt fler jobb tillgängliga för allmänna korrekturläsare, men de med specialiserade färdigheter och utbildning kan vanligtvis betala mer för sina tjänster. 99 mönster - Detta är en plattform som ger frilansdesigners en chans att tjäna pengar genom design som de skapar. Företaget har ibland öppningar för fjärrarbetare som kräver användning av en dator för arbetsändamål. Detta är ett av mina favoritarbete hemifrån eftersom det fortfarande är så nytt och möjligheterna är oändliga. Förutom de fält som vi nämnde ovan, som kundservice och datainmatning, finns det många andra fält som gör att du kan arbeta hemifrån.

Som tack kommer du att få en lista just nu med 15 företag som nu anställer för onlinejobb. Investera utan risk, denna frihet gör det möjligt för dig att shoppa för en fond med lägsta utgiftskvot. Men eftersom det finns så mycket efterfrågan är detta ett jobb där du faktiskt kan börja tjäna pengar hemifrån idag. Kom ihåg att det här är JOBB! Du kan dock bli en tränare som ringer hemsamtal till dina kunder, använder den utrustning som de redan har och tar med dig några minimala leveranser till dig. CWT har för närvarande en VIP Travel Counselor-position som är 100% telecommute. Vissa människor har inte den självdisciplin som krävs för att vara en avlägsen arbetare. Låt oss rocka denna dröm. En VoIP-telefoni-app för att ringa och besvara telefonsamtal.

Heltidsarbete Hemma Jobb

Du behöver inte vara en teknisk guide för att starta en blogg. Amazon - Företaget anställer kundservicerepresentanter för att arbeta hemma särskilt under semestern. Oavsett vilken väg du väljer är de alla riktiga jobb hemifrån som kan hjälpa dig att lägga pengar i fickan. Vissa roller, trots att de är hemma baserade, kräver att sökande bor inom ett visst avstånd från ett visst kontor. Det här kanske inte fungerar för dig på grund av "ingen bakgrundsljud" -regeln som du kan göra hemifrån. Beroende på din erfarenhet kan du tjäna allt från kr10 till kr45 per timme som en online ESL-handledare.

De tillgängliga uppgifterna varierar från plats till plats. Idag är det tillgängligt på YouTube och mest videoinnehåll, så att den slutna bildtexten har blivit en egen sak. Fjärrarbetare ger också ditt företag immateriella fördelar. Det finns flera legitima webbplatser som gör att du kan söka efter kundtjänst hemma, och Inc. Kolla in företagen nedan för möjligheter. Om vi ​​föreslår att du använder din personliga information för ändamål utöver vad som förklaras i denna policy, kommer vi att lämna lämpligt meddelande innan vi gör det och vi kommer att ge dig möjligheter att välja bort dessa användningsområden.

 • Forskning tyder också på att företag som uppmuntrar och stöder ett arbete-från-hem-protokoll faktiskt sparar pengar på lång sikt - en extra bonus på arbetsgivarens sida.
 • De typer av personlig identifierande information som vi samlar in om andra personer på sidor som dessa kan inkludera personens namn, adress, e-postadress eller telefonnummer.
 • Du kan börja med att bläddra igenom aktuella listor på eBay, även om det också är en bra idé att kontrollera färdiga listor för att se hur mycket olika saker som slutligen säljs för.
 • Företaget tillhandahåller onlinekurser och privat handledning.
 • Läs vidare för att hitta ditt nästa fjärrjobb.
 • Dessa personer är bundna av sekretessplikt och kan bli föremål för disciplin, inklusive uppsägning och straffrättsligt åtal, om de inte uppfyller dessa skyldigheter.
 • USA, Sydamerika och Europa.

Cactus Communications

Men vi får ibland ersättning när du klickar på länkar i våra berättelser. Tack vare webbplatser som Shopify, Magento och WooCommerce kan du snabbt starta din egen e-butik. Detta företag tillhandahåller tredjepartsidentifieringstjänster för telefonföretag och företag. Lionbridges arbete är på samma sätt som Appen. Online språkskola Lingoda hjälper eleverna att lära sig engelska, tyska, franska och spanska. Och för vissa anställda kan förmåner från hemmet vara skillnaden mellan ett roligt och stressande arbetsliv. Du kan hitta deras virtuella positioner genom att välja "JA" under det virtuella kontorsfiltret.

 • ”Holly är bosatt i Austin, Texas, med sin man och dotter och tycker om att läsa, resa och yoga.
 • Inte illa för ett hemmabaserat företag, va?
 • Det finns ett växande community av tränare online som gör videor av träningar och träningsprogram.
 • BLS-löninformationen är baserad på den gamla affärsmodellen, säger Ogg.
 • De med omfattande erfarenhet av mjukvaruutveckling kan övergå till QA-test.
 • Hushållens namn Xerox har över 8000 anställda som arbetar hemifrån och tillhandahåller en rad tjänster inklusive kundvård, teknisk support, kvalitetskontroll och programmering.

Andra Jobb Hemma Jobb Att överväga

ARO erbjuder callcenter- och affärsbehandlingstjänster. Terescription är ett företag som tillhandahåller transkriptionstjänster till underhållnings-, juridiska, affärs- och utbildningsindustrin. Denna praxis kallas telekommutering. Korrekturläsare upptäcker och korrigerar fel i text. 5% varje år under de senaste tio åren och detta antal kommer inte att minska någon dag. Du kan tjäna mycket pengar som författare, jag vet för att jag intervjuade Holly Johnson som tjänar ÖVER 200 000 dollar per år som frilansförfattare.

Du måste vara bosatt i en av dessa stater för att anställas, men du kan arbeta var som helst: Du översätter i huvudsak mobilappar till olika språk. Men det här är allt onlinejobb - vilket innebär att du behöver en höghastighetsanslutning för att arbeta hemifrån. Klicka bara på "visa aktuella öppningar" för att se tillgängliga jobb och ange sedan termen "fjärrkontroll" i sökordsfältet för att filtrera resultaten. De har ett mycket flexibelt alternativ på deltid eller heltid beroende på projektet. Efterfrågan på den här tjänsten har vuxit avsevärt från sent, till stor del tack vare framväxten av podcasters som vill transkribera sina avsnitt att använda som blogginlägg.

Bloggjobb:

Informationen du läser här är alltid objektiv. Vissa är endast delvis fjärrpositioner. 42 legitiska sätt att tjäna pengar hemifrån 2019, annan utrustning kommer att variera beroende på vad du vill specialisera dig i. Kom igång med en gratis introduktionskurs genom att följa länken ovan. Du hittar till och med några önskade jobbannonser för ghostwriter på Tinder.

Det finns inte alltid positioner tillgängliga för American Express Customer Care Team, men ibland finns det, så det är definitivt arbetskontroll. Demohandelskonto, det är en vanlig känsla. Videon var vanligtvis 90 till 120 sekunder. Ansökningar accepteras alltid för de olika kategorierna som visas och lönen sker enligt svar på frågor. ArborBridge erbjuder personlig anpassad testundervisning och kurser för SAT, ACT, ISEE, SSAT, GRE och GMAT, samt specialundervisning i olika ämnen.

Det är här du skurar lokala loppmarknader, gårdsförsäljning, auktioner och liknande för att hitta värdefulla föremål som säljs för mindre än de är värda.

Dock har 95 procent av avlägsna positioner fortfarande platskrav som begränsar var anställda kan arbeta. Tro det eller inte, du behöver inte vara CPA för att börja bokföra. Dessa listor innehåller aldrig känslig information.

Influencer För Sociala Medier

Om du gillade det här innehållet måste du prenumerera på vår e-postlista för att hålla dig uppdaterad om nya sätt att tjäna pengar, spara och investera. Älskar du heminredning, dofter, systerskap, träffar nya människor och kastar fester? Återigen kommer din telefon och dator att förvandlas till ett virtuellt callcenter, allt från ditt eget hem. Betalningen är från kr16. En sådan anläggning tillhandahåller infrastrukturen för traditionella kontorslokaler och delar den med telekom som arbetar för praktiskt taget alla företag.

GigBucks - Om du är bra på att tillhandahålla lösningar kan du tjäna pengar genom att erbjuda dem på denna webbplats. Här är några som du bör titta på: Här är 14 företag som erbjuder verkliga jobb för datainmatning. Hur mycket du kommer att tjäna kommer att variera från företag till företag. Bästa sättet att välja aktier för dagshandel, alla strategier och tips nedan kan användas oavsett var du väljer att handla aktier. Transkription gör att du kan tjäna pengar genom att konvertera ljud- eller videofiler till text. Här är en skärmdump av mina intäkter från den här dagen. InboxDollars betalar dig för att titta på videor, söka, shoppa, göra undersökningar och mer. Kolla in plattformarna nedan.

GMR-transkription

Föddes du med en fantastisk röst som passar perfekt för annonser och andra videor? Oberoende agenter kommer också att behöva uppfylla tekniska krav inklusive installation och underhåll av en dedikerad fasttelefon endast för att användas för LiveOps-arbete. Om din inkomst kvalificerar dig för programmet kan du få en begagnad dator från organisationen att använda för arbetsändamål. De tillhandahåller betald utbildning och teknisk utrustning. Verilogue - Kan betala cirka kr5. TeleTech har en öppning för en At Home-kundtjänstrepresentant. Även om många medicinska transkriptioner är egenföretagare, hittar många jobb genom sitt lokala sjukhus, läkare eller community college eller yrkesskola.

Att skriva akademiska artiklar har varit en blomstrande verksamhet i flera år, även om hela idén att skriva uppsatser eller uppsatser för lata studenter som är villiga att betala ghostwriters har diskuterats sedan början av dessa webbplatser.
 • Korrekturläsare kan fungera som en "allmän korrekturläsare", eller de kan specialisera sig på vissa områden - till exempel korrekturläsning av utskrifter för domstolens reportrar.
 • Den genomsnittliga lönen är kr14 per timme.
 • Videokonferensappar för att träffa intressenter, inklusive kollegor.
 • Detta kan till exempel inkludera ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer, kön och födelsedatum.
 • Vi kommer att meddela om vi blir medvetna om säkerhetsöverträdelser som kan påverka all känslig personlig information som gäller dig som vi har lagrat på våra system.
 • Om du går entreprenörsvägen måste du öppna en LLC.
 • Låt oss börja!

Skriva Spelningar

Här är några du bör kolla in: Vissa är 100% avlägsna. Om du vill ha en separat arbetsdator (vilket alltid är en bra idé när du arbetar hemifrån!)

BLS-uppgifterna klumpar samman sociala mediespecialister med andra typer av PR-specialister.

TranscribeMe

Med huvudkontor i San Francisco, Kalifornien, driver nu Williams-Sonoma nästan 600 butiker i hela U. Oavsett om det fungerar på distans för ett företag eller startar ditt eget företag, finns det ingen brist på möjligheter att arbeta hemifrån. Om du precis börjar som författare och inte har någon erfarenhet ännu, kanske du vill kolla in Textbroker. Du kan hitta fler företag som ibland anställer arbete hos chattagenter hemma här. Internationella företag behöver hela tiden översättare. Kandidater med erfarenhet av gästfrihetsbranschen och en högskoleexamen i gästfrihet eller något relaterat område som turismförvaltning har de bästa möjligheterna. Nordstrom är ett annat klädföretag som anlitar kundtjänstföretag för att arbeta från sina hemmakontor som ger hjälp till kunder via telefon.

Handledare:

Att balansera timmar långa pendlar, arbetsansvar och personliga skyldigheter kan ta en orättvis vägtull för en arbetare som har uppvisat stellaregenskaper. Strategier, kontakta din mäklare för att vara säker. Telekommunikation har ökat i popularitet bland anställda och arbetsgivare. Tjäna kr14 - kr22 per timme som undervisar engelska som andraspråk online. Detta företag erbjuder utbildad utbildning. Det finns också möjligheter att arbeta i realtidstolkning. Och en fantastisk aspekt av att arbeta med företaget är att du också får en månadsbonus på kr5 för varje avslutad 3 timme. Legitim höghastighetsinternetuppkoppling. Det är bra att ha erfarenhet som resebyrå, men det är inte nödvändigt för de flesta möjligheter (även om vissa kräver det).

Transcribers:

Tjäna kr30- kr50 per timme för att plocka upp papperskorgen i parkeringsplatser Ja, det här är faktiskt en sak och en stor anledning till att det inte finns någon ursäkt för att inte tjäna pengar i dag. De har också antingen kundtjänstpositioner eller teknisk supportpositioner. euro pacific bank-inloggning, med MT4-plattformen kan du också ha ett alternativ med ett klick som är det snabbaste sättet att handla genom ett diagram. Hur man startar ditt eget virtuella bokföringsverksamhet och utan att gå in i skuld.

 • Och naturligtvis är Survey Junkie 100 procent gratis.
 • De anställer arbete hemifrån för oberoende entreprenörer.
 • Det finns ett antal onlinehandledningssidor där ute, inklusive handledare.
 • Det anställer också säsongsarbetare som arbetar hemma i skatter.
 • Vi har gjort en stor ansträngning för att se till att all information i den här guiden är korrekt.

LanguageLine-lösningar

Hantering av sociala medier kan ta test och fel och mycket forskning. Dessutom kan du använda webbplatser som Upwork eller Contently för att hitta klienter. För anställda som inte har råd att bli distraherade ett antal gånger om dagen, kan ha en kontrollerad miljö vara nyckeln till deras produktivitet. DropBox, OneDrive och andra tredjepartsprodukter förenklar processen för att skapa och redigera dokument i realtid, vilket eliminerar komplikationer som redundans som ofta uppstår vid samarbete via e-post. Pleio-Goodstart - Det här företaget anställer arbetare som arbetar i hemmet för att tillträda positionen som en "Good Starter. "Som assistent för företaget är du ansvarig för en rad uppgifter, från sociala medier till evenemangsplanering.

Blogga är billigt och lätt att börja göra. Med telekommunikation förändras idén om kontorsrummet men många säger att det är till det bättre, säger Ari Zoldan VD, Quantum Networks, LLC. En forskare kan tjäna allt från kr10 per timme till kr20 per timme beroende på kompetensnivå och expertis. Vid den tiden hade företagets vinster sjunkit och nyhetsrapporter tyder på att företagsledningen ansåg att arbetarna skulle vara mer produktiva om de alla arbetade på plats. I sin forskning som publicerades 2019 fann Olson och hennes make och UCI-kollega, Gary Olson, att de som mest troligt lyckas med att arbeta på distans är människor som tidigare har arbetat med andra på huvudsidan, har liknande arbetsstilar, som varandra, har tillgång till avancerad teknik som hjälper dem att samarbeta och är skickliga på att använda den tekniken. Belay anställer deltidsarbetare och heltidsanställda fjärrbaserade arbetare för att hjälpa sina klienter med administration och projektledning. Det ger också en av de snabbaste returerna.

Frilansfotograf

Sedan, när du hittat rätt spelning, finns det inget kontrakt. SiteStaff har öppningar för chattvärdar. Balans i arbetslivet: Lönen är per konto och företaget rapporterar att de flesta entreprenörer tjänar kr12- kr15 per timme. Anställer för närvarande Internetanalytiker, röstdatainsamlare, utvärderare av sociala medier och mer. Precis som de flesta transkriptionsföretag måste du klara färdighetstestet innan du går till ljuduppdrag. Se mer arbete i hem- och bokföringsföretag här.

VIPKID anställer engelska handledare.

Sociala Medier Jobb

Det anställer kompetent frilansuppsats och återupptar författare. Precis som andra sido spelningar kanske du vill registrera dig för en LLC i ditt land, och Stemberger rekommenderar också att du får försäkring för husdjur. The ultimate guide to crypto trading bots, det finns många olika sorters bots som passar olika marknadsförhållanden och individuella behov. Om du vill förvandla din besatthet av korrekturläsning till ett företag som arbetar hemma har vår vän Caitlin en gratis informationsverkstad för att komma igång. Vi är ett 22-årigt företag som gör en miljarder årlig försäljning, trendsättaren inom wellnessprodukter.

Denna e-bok ger en grundläggande genomgång av vad allmän transkription innebär. Uppgifterna inkluderar forskning, datainsamling och kategorisering, skapande av innehåll, moderering av innehåll och mer. Öppettiderna är flexibla och kan inkludera kvällar och helger.

Stora företag letar alltid efter kundtjänstrepresentanter, datainträdeskonsulter och feedbackspecialister för att arbeta på distans i olika roller. Liksom online-handledning, kommer de flesta ESL-handledning att låta dig göra ditt eget schema. Zapier är ett helt fjärrteknologiföretag som ofta anställer kundsupportagenter i USA och internationellt.

Tigerfish

Varför vill en anställd arbeta hemifrån? Lionbridge har möjligheter att arbeta hemma för internetbedömare som utvärderar resultaten från webbsökningar. Vi är här för dig varje steg på vägen med ett dedikerat Stylist-supportteam, både online och personlig träning. Exempel på jobbtitlar på Joybird: Shutterstock - Läs Shutterstock Review - Kan vara öppen över hela världen. Crowdflower - Detta företag anställer hembaserade arbetare för att utföra uppgifter som krävs av sina kunder via deras webbplats.

Design T-shirts

Hayneedle - Detta företag anställer bara Nebraska-invånare som specialister inom online-detaljhandel på säsongsbasis. Börja ett hyrbilsföretag för babyutrustning Bor du i ett populärt turistområde? Glassdoor uppger att den typiska lönen sträcker sig från kr29.000 till kr58.000 per år, men det beror på erfarenhet och antal klienter. Betalning skickas varje vecka via PayPal, men företaget anger inte hur mycket det betalar.

Min man och jag är på heltid med Le-Vel. Älskar du att vara runt djur? Ju mer arbete du gör, desto mer exponering får du, vilket hjälper dig att ständigt hitta nya kunder. Teleflora– Företagets säsongsbetonade kundtjänstjobb för de som bor i U. Deloitte har verksamhet i mer än 150 länder och består av följande dotterbolag: