Hobbyer som tjänar pengar: Hur man förvandlar dina passioner till en sido stress

Verktyg för att starta - Till att börja med behöver du tillförlitlig webbhotell, tema och en e-postleverantör. Du kan till och med tjäna extra bara genom att ta en annan hund på din dagliga promenad med din egen hund. Tja, det här kan vara ett bra sätt att göra några extra sidoinkomster genom att baka dina favoritrecepter och sälja det goda till vänner, familj och till och med kollegor. Vänd problemet på huvudet och få fördelarna med att spendera tid med husdjur genom att sitta i husdjur när vänner och familj (eller andra människor i ditt område) åker på semester. Ett annat bra tips kommer från miljardärsinvesteraren Tom Steyer, som säger att hans nummer ett investeringsregel är ”var inte girig. Det finns ännu mer potential att tjäna pengar nu när du kan köpa tillägg som.

För vissa människor är vin inte bara något de tycker om, utan en riktig hobby. De exakta stegen som tog mig från en kr4. Naturligtvis har du antagligen hört talas om mystery shoppare. Att hålla bin betyder att du har din egen källa till bin som pollinerar din trädgård och honung för dig och andra att njuta av. Det är en konst som tar lång tid att lära sig och det finns människor där ute som är villiga att betala för en begåvad kalligrapher.

Om du vet mycket om din stads historia och kan prata om det på ett engagerande och underhållande sätt, kan du få bra tips - eftersom människor inte betalar ett företag är de mer benägna att betala dig bättre än de annars skulle ha gjort. Om du hellre vill spendera tid ensam i ditt kök för att piska upp dina favoritrecept, kan du fortfarande tjäna pengar. Det jag inte gillar med Contena är att det inte är gratis, och de är inte särskilt uppenbara om det. Det är inget fel med att specialisera sig. Återigen, inte alla konsumenter har råd med en professionell fotograf, och en professionell fotograf kan inte alltid ta det perfekta fotot. Vissa tjänster, som klippning, är enkla och kräver ingen verklig erfarenhet. YouTube är en av de mest kända plattformarna där ute för människor som gillar att titta på videor eller till och med lära sig olika saker genom att titta på videor.

Om du har behärskat konsten kan din hobby definitivt få lite extra pengar.

Amazon FBA

Swagbucks kan vara ett bra sätt att passivt tjäna Amazon-presentkort utan mycket ansträngning. Andra platser är eBay, Craigslist och till och med Amazon. Sponsrade inlägg är ett annat sätt som bloggare tjänar pengar. Är du redo att sätta din på jobbet? Du kan också lägga ut någon för att skapa en webbplats för din klient.

Kolla in frilansarsidor som Upwork för att komma igång eller börja lära känna lokala företag som kan dra nytta av dina tjänster. Att utvärdera möjligheterna att tjäna pengar är något du bör göra innan du satsar för mycket, och här är några saker du kan tänka på. Detta kan vara ett bra sätt att tjäna extra pengar på sidan.

Vissa människor är naturfödda komiker för vilka komedi kan vara mindre av en hobby och mer av en livsstil. Ibland har det fungerat och andra gånger har det inte gjort, så det är viktigt att du begränsar detta till en mycket liten del av din totala investeringsaktivitet. Då köper du biljetter till evenemang/konserter som förutses vara slutsålda. Detta ger dig alla verktyg och utbildning du behöver för att bli lönsam. Liksom med hästkapplöpning är det en del av forskning involverad, och du kan granska tidigare föreställningar för att gissa på framtida resultat. Till att börja med är det ett enkelt sätt att bygga en onlineportfölj för blivande kunder. Nu skulle du vara redo med dina ekonomiska mål, nu är det dags att gå ut och uppnå dem. Det här inlägget har väldigt användbar information om saker att tänka på.

Nu förväntar dig dock inte att dessa ska ersätta ett heltidsjobb eller inkomst.

Digital Fastighetsinvestering

Detta betyder helt enkelt att du går och handlar för vissa artiklar för företag och de betalar dig för det! Om du älskar att göra sylt kan du sälja det du inte använder. Om du bara vill ha en säsongshobby, till skillnad från att ha en pappersrutt på heltid, är att leverera telefonböcker ett bra sätt att tjäna lite pengar och träna samtidigt.

Du behöver inte någon dyr utrustning för att komma igång och kan passa dina timmar runt din befintliga familj och arbetsåtaganden. Så, låt oss säga att en grundläggande webbplats tar dig cirka tio timmar att bygga och designa, delat mellan två dagar. Om du har en anständig kamera och ett bra öga kan du bli fotograf och tjäna pengar genom det. Du behöver inte vara bäst i ett specifikt spel, du behöver bara göra bra innehåll och hålla dina tittare underhållna. Var en modeguide, lära dig om prissättning, lista upp produkter efter behov, hjälpa människor som inte vet vad de ska köpa.

 • Med upp till 10 000 dollar i prispengar kan du använda dessa kontanter för att betala av skulder snabbare eller sätta mot en utbetalning på ett nytt hem.
 • När du väl har fått ett bra flöde av trafik till din blogg kan du banka på den genom att hänvisa människor till resesidor, som hotell.
 • Om undervisning är din hobby, varför begränsa den till en liten arena.
 • Det kan vara allt som barnens utbildning, pension, äktenskap, den drömsemestern, fancy bil etc.
 • Att göra undersökningar kan också vara kul, särskilt om ämnena är intressanta eller något du har en passion för.
 • Ganska cool rätt!
 • Pengar som gör hobbyer behöver inte begränsas till ditt hem.

Skriv En Bok

Du kan också skapa en Facebook-sida för ditt fotograferingsföretag, och när du är klar med en session för en klient publicerar några av de bästa bilderna på Facebook och taggar klienten (fråga om deras tillstånd först). Om du har kamerautrustning och redigeringsprogramvara kan du vara efterfrågad under bröllopssäsonger. Jag kan intyga första hand att att skriva och blogga som en hobby kan förvandlas till extra pengar. Detta kan resultera i några utmärkta passiva inkomster genom annonser, försäljning av e-böcker och anslutna intäkter. Sanningen är att de flesta 9 till 5 jobb betalar inte räkningarna. För ett par år sedan flyttade Nike bort från stenbeläggningar; idag sker de mest efterfrågade dropparna via Nike-appen. Funktioner, istället kommer de pengar hon sparar spenderas någon gång i framtiden på saker hon bryr sig om. När du har en efterfrågad produkt som är skalbar kan du ta din hobby från passion till vinst. Precis som "ingen är född en kriminell" är inget investeringsinstrument dåligt eller bra.

Handla med Rakuten

Oavsett om du vill skriva guider och recept för en matlagningsblogg eller ta din matlagning till YouTube, är det något som kan betala bra. Du kan till och med sälja dina ätliga skapelser. Finns det en hobby du känner till som är bra på att tjäna pengar? Många arbetar länge och får inte möjlighet att besöka en skönhetssalong vid en tidpunkt som passar dem. Min ex-flickvän älskade att laga mat. Ladda upp dina bilder till lagerfoton som Shutterstock eller Bigstock. Om du har ett öga för design bör du prova CafePress eller 99 Designs.

Vad Hindrar Dig?

Vissa kräver en associerad eller kandidatexamen inom ett relaterat område, men du kan antagligen klara med att genomföra några kurser eller genomföra en online-utbildning. Det finns flera olika företag som betalar dig för att göra korta undersökningar för att få din åsikt. Easyminer, den enda stora skillnaden är att den inte fokuserar på GPU: er som CGMiner utan istället är den utformad specifikt för ASIC: er. Nu kan du använda den färdigheten för att lära dig ett främmande språk eller till och med lära dig engelska till främmande språk. Detta är definitivt en av de främlingens hobbyer som tjänar pengar. Vissa av programmen har till och med sina egna appar som du kan ladda ner för att spara pengar! Det finns många olika hobbyer som du kan förvandla till intjäningsmöjligheter med lite kreativt tänkande och ansträngning. Du kan ta ut bra pengar för ett par timmars arbete på många områden och det är naturligtvis mycket roligt.

Här är tio hobbyer som tjänar pengar... gör dig redo att generera inkomst från dina passion och intressen. En vansinnig enkel guide för att lansera en blogg dag 4: Det beror på att det finns en stor marknad för att lära sig nya smink-tekniker, och en som kan göra experter på makeup-artister mycket pengar. Genom att gå online kan du hämta den globala marknaden till dina lokala produkter.

De gör det snabbt och enkelt att komma igång. Från gamla kopparrör till den gamla tvättmaskinen i källaren är det värt något. Du kan göra en avsevärd markering genom att rengöra föremålen, göra små reparationer och sedan lista dem på eBay, där det finns många andra shopaholics som letar efter en originalartikel. Han driver TheModestMan. Du måste fylla i en ansökan och vänta på ett svar som kan ta några månader i vissa fall. Jag har gjort det enkelt att ställa in din blogg med denna steg-för-steg-blogghandledning. Som sagt, din kurs behöver inte fokusera på professionella frågor; Teresa Greenway gjorde en Udemy-kurs om hur man bakar surdeigsbröd och tjänade 86 000 dollar under de första två åren. S Jungfruöarna, med så lite som kr300.

 • Ridesharing-appar som Uber och Lyft är extremt populära alternativ till taxibilar (och fantastiska alternativ om du vill bli av med din bil), och de erbjuder också chaufförer möjligheter att tjäna pengar med ett helt flexibelt schema.
 • Får du massor av komplimanger för hur du håller ditt arbetsutrymme eller ditt hem vackert arrangerat?
 • Ett av de snabbaste sätten att tjäna pengar på ditt eget schema är att bli lärare eller lärare.
 • Men om du vill behålla kontrollen kan du lägga din konst på saker, från t-shirts till affischer till dukar och sälja dem istället.

Musiklärare

Jag fokuserar på saker för mig men kanske älskar du att hitta ett fynd och vända det, sälja det på, för en vinst. Topptips - pris din bok konkurrenskraftigt, kr2. Kan jag få en app som hittar mina nycklar för mig? Etsy är den ledande marknaden för handgjorda artiklar och hantverk som kanske inte är så populära på Amazon eller eBay som är specialiserade på tillverkade varor. Beroende på webbplatserna tjänar du en viss provision varje gång någon köper ditt foto. Dina byråer är gudomliga?

Du kan också hitta arbete som en webbplats eller app-testare med webbplatser som UserTest och Startuplift. Gångfrekvensen för att vara en avslappnad hundvandrare varierar från kr10 till kr25 per timme och kräver ingen extra ansträngning från dig om du redan går din egen hund ändå! Här är 12 av de bästa hobbyerna som tjänar pengar: Är du bra på försäljning? Några exempel inkluderar: Trädgårdsskötsel är bra, men växterna håller inte hela året.

Detta program låter dig ladda upp dina mönster till webbplatsen och Amazon kommer att skriva ut dem på begäran när försäljningen kommer in. Detta är mer lukrativt om du bor i ett tillstånd med en flaska eller kan deponera eftersom du automatiskt kan upp till 10 cent per burk eller en flaska som du säljer. Sätt att tjäna pengar med en drivande hobby: Letar du efter lite mer hobby-till-vinst inspiration?

Om du älskar att skjuta actionbilder på ditt barns fotbollsspel kan du prova att dela dina favoritbilder med de andra föräldrarna och sälja inramade tryck.

Sälj Ved

Oroa dig inte och stressa inte med att du måste lämna dina barn till dina grannar, för du kan definitivt börja lära även när du är hemma. Det kommer alltid att finnas en efterfrågan på författare så det finns ingen brist på möjligheter. Jag hoppas att du har hittat den här listan med pengar att göra hobbyer till hjälp. Förutom att hantera sociala profiler för klienter, kan du också skapa dina egna följande (bli påverkare) och tjäna pengar på sponsring. Många kakaföretagare har börjat baka som hobby för att tjäna lite extra pengar hemifrån och odlas därifrån. Svara på annonser på olika webbplatser och överväg till och med att inrätta din egen webbplats för att förklara vad du kan göra och ge prov på ditt arbete.

Jag älskar den här frågan. Du kan få betalt per student i de flesta fall. Det mest uppenbara sättet att tjäna pengar på att skriva är att sälja det som en tjänst - frilansande på webbplatser som Upwork eller Fiverr, eller att nå direkt till bloggar för betalda spelningar. Men om du älskar variation och byter upp saker kan det här sidostycket vara perfekt för dig. Det är så enkelt. Men det fungerar inte. Eller prova NiceTalk eller Palfish, som båda låter dig lära dig engelska till engelskspråkiga elever via din smartphone! Om du gillar att göra det, bör du försöka tjäna lite pengar på det.

Börja långsamt och när tiden går kommer din efterfrågan gradvis att öka, och även dina intäkter.

Reseskrivning

De kan antingen ta på sig en sido stress eller förvandla sin hobby till en online-verksamhet. Att leta efter jobb på webbplatser som Craigslist, faktiskt och ZipRecruiter kan också vara fruktbart. Du kan registrera dig för Rover, där du helt enkelt lägger till lite information i din profil, t.ex. tillgänglighet, pris och sådant och andra kan se den. Lite vet människor att du också kan få betalt för att använda internet. Många tycker om hobbyuppträdande i deras lokala teatercentrum helt enkelt för att de älskar konsten i allt - kan du skylla på dem? Ännu smartare är det om du kan förvandla den produktiva hobbyen till pengar från ditt hem. Under 2019, det finns dock en fångst. Låt oss säga att Jack vill tjäna en extra kr1000 per månad för att han vill betala kreditkortsskuld och föreslå för sin flickvän efter att han är skuldfri. Om de gör det, kan du ha ett nytt, pengarskapande företag på dina händer.

Det är möjligt att du kan förvandla din kunskap och kärlek till historia till en fin liten sido spelning. Om du är en erfaren praktiker, kan du erbjuda dina tjänster via en webbplats som Handy och makeup till 45 per timme som arbetar med dina händer. Vi betalar oss själva sist! När det gäller att tjäna pengar är podcasting en naturlig anpassning till affiliate-marknadsföring. På ett liknande tema är det att äga ett husdjur en stor hobby, men kostnaden för mat, sängkläder, veterinärräkningar etc.

Det betyder att det finns mer konkurrens från andra blivande fotografer, men det betyder också att vem som helst kan sälja sina bilder online. Vem som helst kan göra det! Ok, du behöver inte hyra Stand Up Paddleboards, men om du har något som andra människor skulle vilja använda ska du hyra ut det! Då kan du ha roligt med djur och tjäna pengar genom att husdjur för andra människor. Med magi kan du gå en av två sätt online. Om du ställer in en sidostyrning medan du också har ett dagjobb, kom ihåg att lägga 100% av din energi i ditt dagjobb när du är där. Hobbyer som tjänar pengar begränsas inte av din ålder eller ekonomiska situation.

Var En Livstränare

Du kan använda en marknadsplats som Etsy eller ställa in en egen e-handelssajt med Shopify. Detta kan sätta dig i en bättre position för att hantera inflation, stigande medicinska kostnader och så småningom långvarig vård. Du kan bokstavligen ta betalda undersökningar medan du väntar i rad eller ens tittar på TV. Detta är vad Wait By Why har gjort, den populära bloggen av Tim Urban, som har genererat över kr11 000 i återkommande månatliga pantsättningar från Patreon. Jag har hört från många av mina vänner som kör med Uber på deltid på helgerna, och de tjänar någonstans mellan 19 och 23 dollar i timmen. En enkel plattform, som GoDaddy GoCentral Online Store, kan komma igång på nolltid.

Detta kommer troligtvis bara att fungera om du har bra till utmärkt kredit. Här är vad du ska gilla med Survey Junkie: Använd eBay, Amazon.