6 Enkla Sätt Att Tjäna Pengar På Att Lära Sig Engelska Online

Vi uppskattar din hjälp! Du har förmodligen producerat något av det innehållet själv på ett eller annat stadium: Företaget behandlar personalen väl och lyssnar på feedback. Det innebär att de arbetar på kontrakt och betalas per kurs. Det erbjuder ämnen som ämnen i skolklass, programmeringsspråk, jobbfärdigheter, teknikgrenämnen, kommunikationsförmåga och många fler.

Medan frilansplattformar fungerar för vissa människor väljer de allra flesta som undervisar engelska hemifrån att gå med ett etablerat företag. Du kan bli handledare hos handledare. Det årliga medianresultatet för alla lärare på gymnasiet 2019 var cirka 59 000 dollar. Du kan få in experter som har nyckelfärdigheterna, eller partner med dem.

 • Slutligen, när det gäller utbildning och innehåll i främmande språk, vinner Udemy händerna ner.
 • Du troligen när du är direkt till den närmaste Internet-anslutna enheten och dra upp Google.
 • Skriv en e-bok.
 • Udemy har presenterats på Mashable, Wall Street Journal och The New York Times.
 • När du är redo att börja undervisa kommer du att fylla i dina pappersarbete och skriva under ditt kontrakt.
 • VIPKid VIPKID är ett ledande kinesiskt online-utbildningsföretag som erbjuder en amerikansk grundutbildningsupplevelse till kinesiska studenter i åldern 4-12.
 • Jag kan bara lära en klass en start för de flesta skolor jag undervisar på.

Det bästa av allt är att du kan arbeta var som helst i världen. Det är online live video klasser. Med din erfarenhet kan du tjäna mer på dessa webbplatser.

 • Fråga dina lokala anslutningar eller prova en webbplats som Care istället.
 • Med det sagt kan du fortfarande lära dig engelska online utan erfarenhet, nollgrad och inget TEFL-certifikat.
 • Qkids personal är mycket stödjande, hjälpsam och angelägen för att du ska lyckas.

Värd En Målning Och Vinfest

På den anteckningen, en annan viktig skillnad mellan Udemy och Skillshare kursinnehåll rör lärandets natur. Vinstmarginalen minskar emellertid eftersom du spenderar mer tid på skapelseprocessen. True value investing endast på firstrade, prisviktat index:. Med skapandet av webben har onlinehandledning blivit mycket vanligare.

Företaget godkänner profiler baserat på en lärares erfarenhet och kvalifikationer. Var en sittande eller barnbarn. # 1 starta en blogg. Några olika sätt att sälja tjänster online är:. Du behöver naturligtvis också pålitligt, snabbt internet. Campinstruktörer tjänar kanske inte mycket pengar, men om du gör en du älskar (t.ex. )De mest framgångsrika utbildarna tenderar att vara värd för kompletta onlinekurser där en student kan lära sig allt om ett visst ämne eller färdighet. Lektionerna är 45 minuter vardera och du kan förvänta dig att tjäna mellan kr18 till kr22 per timme.

Men fundera också på att starta din egen.

Onlinehandledning Jobb Hemifrån

Denna färdighet hjälper dig att arbeta med elevernas stora utbud av inlärningsstilar. Många i vår generation (ålder 20/30) har en kandidatexamen och kan inte (eller vill inte längre) göra något med det. I denna mening är Udemy mycket mer tillmötesgående när det gäller att definiera vad ”lärande” är.

Kanske är det en färdighet relaterad till ditt jobb (i. de 20 bästa (och riktiga) jobb hemifrån, 00, och din skatteinformation är fullständig. )Det är viktigt att komma ihåg att du som självständig entreprenör är ansvarig för eventuella skatter på de inkomster du gör med VIPKID eller något annat sido-jobb du tar på dig. Om du till exempel är en bra orator kan du överväga att skapa video- och ljudmaterial för din klass. Eftersom undervisningsmaterialet är mycket inriktat på nordamerikanska standarder (Common Core State Standards, tips - studera lite om detta) fokuserar de mest på dem med nordamerikanska accenter. Du kan ställa in priserna högre, kanske tjäna lite mindre totalt sett men också tjäna mindre timmar, eller arbeta fler timmar medan du laddar lite mindre och tjänar mer på månatlig basis. Slutligen kommer du att listas som en lärare på deras sida och du får tid för din första online-session.

När du har slutfört testet tillåts din profil att visas i deras tillgängliga handledare.

Få Vårt Nyhetsbrev

Undervisning online är ett vanligt sätt att fler och fler tjänar pengar online. Nu när jag har gått igenom det som verkar så förvirrande med lönen! Det handlar verkligen om att välja det bästa företaget för att undervisa engelska på nätet som kan stödja dig och låta dig leva det bästa livet som möjligt.

Om du är okvalificerad och inte har undervisat tidigare kan du kämpa för att få en bra lön för ditt arbete till att börja med. Genom att underlätta andra lärares arbete kunde jag förbättra utbildningsupplevelsen för fler elever. Om det inte låter som en idealisk situation för en digital nomad, vet jag inte vad det är. För snabbare, mindre teknisk ansträngning kan du använda en onlinekurstjänst, till exempel Udemy eller SkillShare.

Kolla in lokala handledningsplatser för att se om de vill hyra eller posta i din egen annons på sociala medier eller föräldrar eller stadsdelar. (Om du har frågor om skatter, fråga en skatteproff.) Du kommer att döda mig i slutet av det här inlägget om jag kommer att blogga fler gånger. Skillshare är en online inlärningsportal där individer kan tjäna pengar genom att skapa onlinekurser i olika kategorier:

VIP-barn

Det betalar dig för varje korrekt svar du publicerar. - blodtryck., de har emellertid risken för försenad information och de betalar extra kostnader på grund av att de förlitar sig på mäklaren. Oavsett om du är erfaren eller är ny med undervisning, ger Online-läraren dig en utmärkt möjlighet att komplettera dina inkomster från ditt hem. Registreringsprocessen är mycket enkel bara genom att registrera dig i ansökningsformuläret, du registreras direkt som onlinehandledare efter en direktintervju.

Det kostar dig knappast något att låta en annan student få tillgång till samma material. Så här fungerar det, PrestoExperts har alla backend-verktyg på plats, så när du har slutfört din ansökan och ställt in dina avgifter kommer du att vara ansluten till personer som behöver din expertis. Med oss ​​idag är Cecilia Jenkins, hon kommer att ge oss en praktisk spelplan för hur man undervisar engelska hemifrån. Du kan välja någon av våra prenumerationsbaserade planer beroende på din användarbas. Ett av de sätt jag brukade tjäna pengar på college var genom att sälja min klass anteckningar. Registrera dig på den webbplats som är gratis.

Tillväxtprognosen härrör från en förväntad ökning av befolkningen i högskolealdern, plus vuxna som återvänder till skolan för att förbättra karriärutsikterna - en trend som är särskilt vanlig under oroliga ekonomiska tider. Kom bara tillbaka och ansök när du är redo. Som lärare kan du ställa in ditt eget undervisningspris baserat på deras standardtabeldiagram. Det är viktigt eftersom när du har byggt upp en publik av sanna fans så har du ingen gräns för hur mycket du kan tjäna. Vilka har varit några av de största utmaningarna med att bygga upp din online-verksamhet? Låt oss prata om hur man undervisar på nätet!

Du Kanske Också Gillar...

Gå till dollarbutiken för att hitta fantastiska ABC-affischer och världskartor som du kan hänga bakom dig för billigt! Precis som du kan tjäna pengar på att lära ditt modersmål, så kan du tjäna pengar på din passion för hundar eller blomsterarrangemang eller basfiske. Det finns naturligtvis också möjligheten att bara sälja dina kurser via din egen webbplats (du kommer att märka att flera av de artister som vi profilerar här har gått den vägen.) Men tusentals människor anmäler mig till mina kurser varje månad för de tycker om hur jag undervisar.

Plattformen erbjuder kinesiska studenter online-gruppklasser. Det är också ett bra alternativ om du behöver lite flexibilitet eftersom du kan ta spelningar runt ditt schema. Om du är redo att fördjupa sig i världen av onlineundervisning följer du stegen nedan. Om du till exempel redan har en kandidatexamen och TEFL-certifiering kan du börja arbeta för valfritt antal online-språkskolor. Det klickade på att min kompetensuppsättning var perfekt matchad till att hjälpa dessa bli bankkreatörer. Återigen måste du bara titta på de högsta tjänarna för att se att det finns mer potential på Udemy. Å andra sidan, om du är en bättre författare än talare, kanske textbaserat innehåll fungerar bäst för dina kurser.

Du kan starta en måltidservice lokalt, genom ett gym eller bara med dina vänner som inte vill laga mat.
 • Tja amigos, där har du det.
 • Om du är ny med frilansundervisning är det realistiskt att ge dig själv ett helt år att arbeta hårt, utveckla färdigheter, testa vattnet och så vidare innan du kan förvänta dig hög timlön.
 • Om du gillar att förbereda dina egna lektioner, skapa dina egna material och skapa en kursplan, kan du gå till en frilansplattform vara det bästa valet för dig, eftersom du kommer att kunna skräddarsy alla dina förberedelser direkt för dina elever.
 • Hon undervisar och studerar för närvarande på nätet och engagerar sig i att skriva mer.
 • Istället för att vara i samma rum som eleven kan du helt enkelt lära dem över video.
 • Varje företag erbjuder olika ersättningsgrader.
 • En del människor gör onlinejobb och många sökte fortfarande.

Indiens Mikrofinans

PayPal är den primära betalningsmetoden. BSCN, eller Business Success Coach Network, är exakt hur det låter som - en samling online-coacher. Innan du fortsätter ..., därför är det ibland ett totalt slöseri med din tid att prata med en grupp eller delta i ett nätverksevenemang - de är inte rätt publik för dig, så de kanske lyssnar artigt, men i slutet av dagen är de kommer inte att hjälpa dig att förändra fler liv. Deras klasser delas upp i 25-minuters block. Ännu viktigare är att jag mestadels har inkluderat de som erbjuder ett större utbud av språk. Efter att du har skickat in ansökan måste du dyka upp i deras test eller intervju och när det finns ledighet kommer de att anställa dig. Många av de bästa engelska lärandeföretagen erbjuder konkurrenskraftig lön och en mängd andra fördelar. Men vad händer om jag bara vet ett språk? Inte så mycket träning i början.

Om du är en bättre online-lärare har du inga problem med att få fler kunder när ditt urval av onlinekurser växer. Vi höll just ett Facebook Live med Rebecca Rhodes där hon delade vad som fungerar för henne när hon säljer akvarellstudier online. Lämplig för hembakaren att generera extra inkomst för familjen. Platser, hernandez berättade för Patel att hans chef faktiskt hade tecknat ett kontrakt:. Du måste bara ha ett anständigt grepp om vilket språk du väljer att skriva på och förmågan att göra lite forskning. Du kan enkelt ladda upp textdokument, videor, ljudfiler och andra tillgångar och sedan montera dem i en kurs som hjälper dina kunder att uppnå sina mål eller fixa sina problem. Se till att skicka in den fem minuters ansökan så att du kan komma in snabbt.

Låt oss inte glömma online översättare. Den första processen är att fylla i ansökningsformuläret så att du blir inbjuden till ett första screeningtest för att bedöma din kvalitet i undervisningen. Språkkurser undervisas vanligtvis helt på engelska. Att använda Udemy betyder dock inte att du bör avstå från att skapa en blogg. Så länge din klass följer våra klassriktlinjer kan den publiceras på Skillshare. För att skapa video kan PC-användare ladda ner Windows Movie Maker utan kostnad medan Mac-användare kan skapa med iMovie. Det varierar ärligt så mycket att jag inte ens har listat det här eftersom det verkligen beror på skolan och din tillgänglighet/kvalifikationer/erfarenhet också.

Unacademy

Om du har passion, kunskap och intresse för onlineundervisning, kom och ta en spännande arbetsmöjlighet med Takshila Learning. Du behöver inte söka efter någonting. Om möjligt, uppmuntra dina kunder att lämna recensioner, och sedan använda dem igenom som vittnesmål på din egen webbplats. Det kostar inte att publicera en klass. Om jag frågade dig vad du gör, vad skulle du säga till mig? Vissa kräver att du har en viss tid varje dag och andra tillåter ultimat frihet när du väljer ditt veckoschema. Du kan bestämma priset på din kurs.

Dessa utbildningsbevis sträcker sig från certifikat i undervisning online till en master i undervisning online till online-utbildning design och utveckling. Detta antal förväntas öka med tvåsiffriga siffror under de kommande åren. Återvinning av skrot kan också hjälpa dig att tjäna om du har tillgång. Och kom ihåg att de flesta av de framgångsrika lärarna jag känner inte är experter eller guruer. Varje klass är 25 minuter och du kan lära dig två klasser på en timme. Idag har detta antal blivit mycket större, delvis tack vare onlineplattformar som gör att alla kan lära ut onlinekurser. Denna flexibilitet ger ett fantastiskt sätt att försörja dig när du reser i världen och bor utomlands.

Bli En Plockare.

Onlinehandledning sparar dig mycket pengar som spenderas på pendling, klädsel och tillbehör, resekostnader, mat etc. Föräldrar utomlands skrikar för att ge sina barn ett ben när det gäller att utveckla korrekt engelska färdigheter. Så låt oss säga att du är en ny instruktör och försöker bestämma vad som är bäst att börja med. Hur man köper bitcoin i australien, detta är baserat på ett köp på mindre än 5 BTC (vilket är värt cirka 48 000 USD!). Dessutom får The Broke Backpacker-läsare 35% rabatt för TEFL-kurser online via MyTefl genom att använda koden BACKPKR. Om du har det bra med teknik är videor om felsökning av dator- och telefonproblem populära. När åtgärden är klar tar PrestoExperts en procentandel av den avgift du debiterar betalar du sedan resten via check varje månad.

Skriv för skolledare nu. När dina kurser får ånga kan dina kunder lämna recensioner online för att låta andra veta vad de tyckte om kursen. Även om du bara kan sänka din budget hittills, finns det ingen gräns för hur mycket pengar du kan tjäna när du hyser sidorna. Föreställ dig att tjäna 1 000 000 dollar under det första året med undervisning på onlinekurser! Du måste kontakta det specifika företaget. Ämnen du kan täcka är stora inklusive konst eller fotografi, personlig utveckling, musik, trädgårdsarbete, matlagning, marknadsföring, teknik, språk och mer.

Ämnen du kan prata om är affär, teknik, försäljning och marknadsföring, finansiering, produktdesign, kompetens och hantering och industrier. Det är förmodligen den del som är mest främmande för många av er. Flora säljer sina verk i gallerier och online och licensierar också sin konst kommersiellt. Du får betalningen för den sista månaden före den 15 i den aktuella månaden. Du kan lösa så många frågor du vill. Företaget förvärvades för mer än 800 kr Crore av Pearson 2019, varefter det blev ett helägt dotterbolag till det senare. Om du väljer att arbeta för en byrå som hittar/rekryterar och planerar arbete för dig, kan byrån ta en sänkning av din timlön som en avgift för deras roll för att få dig jobbet.

BrainMass

Du kan ansöka direkt på deras webbplats eller ringa dem för att schemalägga en intervju för jobb. Naturligtvis ju fler kvalifikationer och erfarenhet du har, desto fler jobb kommer du att få. Det betyder att det är ditt ansvar att rapportera dina intäkter som en egenföretagare.

Registrera dig för att undervisa ett program efter skolan. Inkorporera din unika personlighet, bakgrund, erfarenhet och strategi för onlineinlärning i din kurs. Är du en fitnessguru? International TEFL Academy erbjuder en online TEFL-klass, hybrid och personklasser på 25 platser globalt. Antalet elever som går till skolan online har ökat med tvåsiffriga priser under det senaste decenniet.

186k +

Är du bra på att förklara grammatik? Popexpert kommer att överföra pengar till ditt bankkonto 21 arbetsdagar efter att din videosession har avslutats. Om du är engelska som engelska är oddsen redan till din fördel. Jag talar inte om att skriva en bok och försöka få den publicerad av ett stort förlagsföretag.

Lönen som många lärare tjänar återspeglar dock inte tillräckligt de ansträngningar och bidrag de gör till samhället. Udemy ensam har över 35 000 instruktörer som undervisar 80 000 olika kurser för 24 000 000 studenter. Å andra sidan är många företag skit och inte värda din tid. Vi erbjuder resurser som lärarhandboken och vår 30-dagars lärarutmaning för att hjälpa dig att bygga en bra klass.

Redo Att Börja Tjäna En Flexibel Inkomst?

Bra företag att arbeta med och bra stöd, flexibilitet och förmåga att arbeta hemifrån. Unacademy är en plattform där du kan lära elever genom att göra en videoföreläsningsserie. Det rekryterar bara högutbildade och erfarna handledare.

Tillväxten i denna bransch fortsätter att trenda uppåt, och det är fortfarande den perfekta tiden att komma igång med att lära ut onlinekurser. Om du kan bygga upp din undervisning till flera skolor, även om det är en tid då du kanske inte får en klass, kommer du inte att missa en takt! Företaget tillhandahåller också SAT/GRE testförberedande material för studenter. Starta en sidoföretag för de som vill lägga till lite mer struktur i sina liv. Regelbunden inkomstkälla med mindre risk. ”VIPKID tillhandahåller en internationell inlärningsupplevelse för barn i Kina mellan 4-12 år. Idén att hantera din egen kalender, inte ha en chef som andas i halsen och flexibiliteten att arbeta när och hur du vill kan tyckas för bra för att vara sant.

Lista över Onlinehandledningssidor:

Om du börjar från början lära dig något nytt, ta några anteckningar. Jag slår vad om att de är människor som du. Om du har erfarenhet inom ett område i ditt liv och har producerat resultat kommer detta att bli en mycket enklare försäljning. Många studenter bryr sig inte. Skapa en blogg på Kajabi och optimera den sedan för sökmotorer (SEO). Innan du investerar tid i din kurs ska du undersöka vem den bästa köparen för den skulle vara och om de är redo, villiga och kan köpa den.

Idag fungerar onlineinlärning som en livskraftig affärsmodell för många yrkesverksamma som vill hjälpa andra att lära sig sina färdigheter och hantverk. För en deltidsanställd betalas du varje timme och det sträcker sig vanligtvis cirka kr15/timme eller mer. WyzAnt är en mer specifik version av det - det är specifikt för språklärare. Detta hjälper dem att öka sin inre förmåga, också att få hjälp på nätet är mycket lättare än att fixa en personlig möte. Du behöver inte nödvändigtvis spela in filmerna i förväg. Skriv bara en bok!

Det finns ingen gräns för vad du kan lära dig. Hur man utvärderar källor för utbildning av fastigheter, var noga med att börja med instruktörens gratis resurser som bloggar eller videor och arbeta dig till dyrare alternativ för utbildning av fastigheter. Med den här episka guiden kommer vi att prata om några av de bästa företagen att lära sig engelska på nätet och dela några plussgrader/minuser av var och en. Företaget ber sina instruktörer att ”ge tillbaka”. Vänlig och stödjande personal med utbildning. Vill du hjälpa barnen att lära sig och vill tjäna lite extra pengar? Öppna en Etsy-butik. Gör måltider för andra. Eller kanske skapar du redan kurser på en plattform och överväger att hoppa till den andra.

Vad jag gillar med VIPKID:

Det är ganska enkelt. Det finns massor av webbplatser där ute som behöver frilansare och företag som letar efter läroplanförfattare. Eftersom varje företag har olika behov vid olika tidpunkter är det viktigt att kontrollera sina enskilda webbplatser för att avgöra om de för närvarande anställer ytterligare handledare. At-home-mom, det har också varit glädjande att lära sig om positiva val vi kan göra även med syntetmaterial. Du behöver inte vara universitetsprofessor för att tjäna pengar som undervisning online. Chansen är stor att du har laddat ner något från det själv.

Vanligtvis kan du tjäna upp till kr50 per donation. Jag gillar SayABC eftersom du kan tjäna upp till kr21 för bara en 40-minuters klass! Sälj dina egna talanger.

Vad Behöver Jag?

Gör en läroplan. Undervisningsläget är livevideoföreläsningar. Det är inte bara mitten eller slutet av året som barn behöver hjälp. För att komma igång som handledare på den här plattformen bör du först fylla i ansökningsformuläret och ämnet du vill lära dig. Uppenbarligen beror allt på kursmaterialet och dess komplexitet, men längre kurser tenderar att hämta högre prispoäng. Om du vill gå i pension tidigt eller sluta din 9-5 är undervisning förmodligen inte ett alternativ för dig. Handledning är särskilt viktigt för de studenter som vill bli bättre i ett ämne eller få bästa möjliga betyg i ett glas.

Du undervisar inte engelska, du hjälper dina elever att få bättre utbildningsmöjligheter eller professionella möjligheter utomlands. De letar efter högskolestudenter, skollärare, vistelse-hemma mammor och alla som gillar att undervisa hemifrån. Så fungerar dagshandel, bok- och nyhetsbrevförlag, författare, kommentatorer och konsult står redo att dela sin visdom med den blivande dagshandlaren. Inte all onlineundervisning är oerhört lukrativ, men det är möjligt för alla att lära på nätet och tjäna åtminstone lite pengar på att dela din kunskap med andra. Med deras hjälp kan du lära dig engelska online för japanska studenter, kinesiska, italienska; den som har en dator ganska mycket! Det finns flera tjänster du kan registrera dig för att vara en leveransförare med din egen bil. Kanske är det något dina vänner och familj ber dig om hjälp med. Vissa arbetsgivare kräver Ph.

Baserat på att eleverna väljer dig som handledare. (Företaget som du undervisar engelska online är baserat i Kina), beskattningspapper tillhandahålls ofta inte, men du förväntas fortfarande rapportera inkomster som du själv har. Om du kan lära dig med en Ethernet-kabel eller kabelanslutning, är det ännu bättre. Om du har en befintlig webbplats kan du kolla in affiliate-program, som ShareASale, som gör att du kan tjäna pengar på annonser och andra affiliate-erbjudanden. Läs mer Måste jag betala skatter när jag undervisar engelska utomlands? De lyckas stå ut från resten på många sätt - de erbjuder lön över genomsnittet, möjligheter för icke-nordamerikanska talare och unikt stöd. De debiterar dig om du avbryter en klass eller om din internetanslutning går ut. Det är faktiskt hela året att vissa föräldrar inte ens låter sommar- eller vinterpauser gå utan att studera lite.