7 Realistiska Sätt Att Tjäna Pengar Online

Tänk på hur många lokala företag som finns i ditt område (inte jättehandlare som Walmart eller Dick's Sporting Products, men lokala kaféer, kiropraktorer, advokatbyråer etc.) Låt oss nu prata om resten av mina val för de bästa sätten att tjäna pengar online. Mystery shopping Idag blir en mystery shopper lättare än du tror och du kan bli belönad vackert. Innan jag går längre har dessa webbplatser inte många författare så det finns konkurrens. Om du har extra evenemangsbiljetter som bara ligger runt kan du lika gärna förvandla dem till kontanter!

 • Det är viktigt att detta inte är ett pyramidschema (de är olagliga) eftersom det finns ett slutmål som innebär att en kund köper en produkt eller tjänst av värde.
 • Var noga med att göra proversionen värd kostnaden!
 • För att komma igång, kommer du att registrera dig på Yours, klicka på "insättning" och sedan registrera dig med Coinbase och köpa cirka kr5 Bitcoin Cash.
 • Om detta är du, kan du överväga att driva en cateringverksamhet från ditt kök.
 • Vill du ha fler företag att välja mellan?
 • Lägg till den i en t-shirt, hatt, klistermärke, etc.
 • Medelvärdet är cirka kr9 per timme, men med incitament och bonusar som erbjuds kan du tjäna upp till kr13.

Låt oss kliva till jaget. Dessa ansträngningar är dock inte utan fällor och utmaningar, så innan vi tittar på några legitima sätt att tjäna pengar från ditt hem, låt oss granska några saker du bör undvika. Här är några webbplatser som betalar dig för artiklar: Undersökningar är ett bra sätt att tjäna extra pengar när du precis börjar, men jag kommer att vara helt ärlig med dig - det finns nu bara tre undersökningswebbplatser som jag fortfarande använder. Du kan tjäna allt från kr50 - kr150 per timme som inredningsarkitekt.

Så företag använder utanför mystery shopping byråer för att rekrytera mystery shoppare för att utföra uppdrag. AppKarma betalar dig för att prova olika spel. I gengäld tjänar du poäng som kan handlas in för presentkort och kontanter. Dessa företag avtalar sedan med hembaserade arbetare. Nu gör han flera gånger sin tidigare lön som visar Facebook-annonser och tillhandahåller andra tjänster för lokala företag, tillsammans med att driva sin egen blogg. Se vad liknande kuponger säljer för, och pris ditt därmed. Du kan tjäna mycket pengar som författare, jag vet för att jag intervjuade Holly Johnson i min How to Become a Freelance Writer-artikel som tjänar ÖVER 200 000 dollar per år.

Men för din varumärkesbild, var dock försiktig och selektiv när du accepterar sponsrade inlägg.

Hyr ut din bil med Turo

När du har upptäckt ett försummat hus eller lägenhet måste du fylla i ett formulär online på YouSpotProperty. Sedan när det finns en studie som matchar din profil och demografiska, blir du inbjuden att delta. ”Det här är det vanligaste dilemmaet för allt arbete från arbetssökande i hemmet eller någon som vill tjäna pengar online. HealthyWage och DietBet ger båda utmaningar för deltagarna. Det här inlägget är bara en lista.

 • Så med utdelningsaktier får du utbetalning när aktien ökar i värde och när utdelningen betalas ut.
 • Till skillnad från de andra listade möjligheterna kräver detta en finansiell investering i början.
 • Förväntningen är att du gör din recension noggrant och är ärlig att rapportera tillbaka dina observationer och åsikter.
 • Då måste du skapa en stadig ström av kvalitetsinnehåll.

Relaterade Artiklar

Det här är vad jag gör, och det är vad jag undervisar när jag hjälper människor att få sin första affiliate-webbplats inrättad. Så var ska vi vända oss för att tjäna pengar på det legitima sättet online? Med så mycket konkurrens och så många människor och rubriker som strävar efter vår uppmärksamhet har det att växa igenom och hitta ansedda källor för att generera någon respektabel inkomst på webben blivit en allt större utmaning. Det är lättare att hitta något om du är tydlig med dina mål och vad du vill uppnå. Vissa tjänar två gånger det!

Men du kommer att behöva en produkt för att bädda in och sälja vid någon tidpunkt. Fiverr (den här webbplatsen täcker mer än bara virtuella assistenttjänster.) Du kommer att få en procentandel av annonsintäkterna som samlas in per 1 000 visningar. Du kan hämta produkter från ClickBank, Commission Junction, Rakuten Marketing, Share-a-Sale, Impact Radius och många andra. Du kan också sälja dina bilder online, men du behöver något bättre än din smartphone. Nu är det dags att planera ut din show.

Dessa arbetar hemifrån och sidostyrningar är lätta att starta och har potential att ge dig en betydande ström av passiva inkomster.

Sälj Dina Egna Saker

Och även om det tar tid att bygga upp en tillräckligt stor publik för att locka annonsörer och andra sätt att tjäna extra på din podcast, är möjligheten där. Du kan faktiskt tjäna heltidslön med bara några timmars arbete per dag. När någon köper en bok av dig kommer de att ha möjlighet att ge transaktionen ett betyg. Du kan sälja smycken på Etsy, skapa och sälja resurser för lärare eller sälja recept och träningsplaner för ett hälsosamt liv. Virtuell assistans är ett av de bästa jobben för människor som vill tjäna en inkomst online. Om du blir populär och bygger upp ett stort följande, kan du göra ett dödande varje gång du går live! Det senare tar längre tid, men du kan få ett bättre erbjudande för ditt presentkort.

Min nyfikenhet fick det bästa av mig och så frågade jag henne vad hon gjorde. Kontrollera samma webbplatser som anges ovan. Läs mer om vår garanti här. Virtuella assistenter eller VA: s hjälper individer och företag att utföra uppgifter på distans eller "praktiskt taget. Verifierade prestationsstater, priset för en viss säkerhet kan öka eller minska baserat på marknadsförhållanden och kunder kan förlora pengar, inklusive deras ursprungliga investeringar. "Jobben kan inkludera att du besöker en stormarknad för att ta bilder av reklamartiklar, kontrollera om ett företag fortfarande är i drift på en viss plats och mycket mer.

En virtuell assistent tillhandahåller tjänster till organisationer, företag eller individer. PeerFly är en av de mest populära, med massor av stora namnföretag och erbjudanden att välja mellan. Om du är en av de miljoner som tittar på nätet videor nästan varje dag, är detta åt dig.

Testa Webbplatser

Tanken är att dina besparingar ger dig ett visst intresse medan du har 0% lån. Den andra är där du skickar förslag på jobb andra har lagt ut. Det jag lärde mig på vägen var några ovärderliga lärdomar från misslyckande som skadade då, men hjälpte oerhört i det stora tingen. Jag är säker på att du är bekant med Etsy. Det kan ta dig ett år att slutföra dessa uppgifter ensam, men det kommer att vara värt det. Sedan tjänar du ytterligare kr3 för varje månad du håller appen på din telefon. Om så är fallet, att vara en online juror kan vara uppe i din gränd.

 • Om det finns en viss sektor som du tror på, till exempel cancerforskning, låter M1 dig investera i specifika teman genom grupper av lager som kallas "pajer".
 • Om du inte har något emot att smutsa händerna är det definitivt något att tänka på.
 • Oavsett om du vill tjäna några snabba kontanter eller om du vill ha långsiktiga och mer hållbara inkomstproducerande resultat finns det säkert sätt du kan tjäna pengar online idag.

17 Tips om sparande av julpengar: Hur en grov ensamstående mamma sparar under semestern

Skicka din produkt till Amazon, Uppfyllning av Amazon (FBA) kommer att hantera frakt (och returer) till din kund, och du samlar in dina pengar. Detta slår definitivt andra traditionella affärsmodeller - jag vet inte var du annars kan starta ett företag för detta låga. Ja, du kan erbjuda svart-hatt (spammy) länkbyggnadstjänster på Fiverr för 5... men jag skulle inte rekommendera det. Om du vill lära dig mer och komma igång, kolla in den här guiden. Det betalar inte mycket, men om du är en frisk person och vill tjäna lite extra pengar online kommer AchieveMint-appen att belöna dig för att göra saker som att gå, spåra din mat eller genomföra hälsaundersökningar. Det första steget är att välja vilken typ av videor du ska skapa. Ta bra bilder, skriv en bra beskrivning, inkludera alla bekvämligheter och svara snabbt på frågor.

Retail Arbitrage

Istället för att hålla en traditionell gårdsförsäljning kan du prova att sälja dina varor på online-byteshandel-och-webbplatser som Facebook-grupper, Craigslist eller eBay. SoftwareJudge betalar dig för att granska programvaran som de producerar. Blogga - Starta en blogg och dela dina erfarenheter och kunskap med den virtuella världen. Det finns så många frilansjobb där ute som kräver enkla färdigheter eller bara tid som någon annan kanske inte har.

Betatestspel

Här är några bra att prova: Det finns ingen bättre tid än nu att bygga ett företag och tjäna pengar online. Rakuten är ett online-program som låter dig tjäna en procentandel av ditt köp tillbaka via check. En annan variation på universums utbildningssida är Udemy. Han fick ett kr75-presentkort för en timmes arbete, även om många studier betalar kr150 eller mer.

Att bli VA är ett bra alternativ om du har många olika kontorsfärdigheter - eller skrivfärdigheter, forskningsfärdigheter, agendaplaneringsfärdigheter och mer.

När du gör ett köp online via dessa appar får de en liten provision från butiken - en del som de sedan skickar tillbaka till dig som 'cashback'. Nu är det ur vägen, du står antagligen inför ett annat problem. Här är några fler appar och webbplatser för att kolla om du vill få betalt för att hålla dig frisk: Vad du gör är att läsa en detaljerad “hur-till” -artikel och erbjuda en tjänst som implementerar de metoder du har lärt dig i den artikeln. Han gjorde över kr130 000 flipping föremål från loppmarknader och sparsamhet butiker DELTID. Registrera dig för InboxDollars och få kr5 på ditt konto gratis! Kolla faktiskt ut Learn4Good och Remote. Jag har gjort båda och de är båda bra för olika saker.

Visst kommer du inte bli rik, men du kommer att tjäna tillräckligt med pengar för att göra det värt din tid. Men du kan göra en variant av strategin genom att köpa begagnade objekt och antingen reparera eller återställa dem och sedan sälja dem på Craigslist vid en betydande uppsättning. Fokusgrupper kan också slutföras online eller via telefon, vilket innebär att det finns fler möjligheter än någonsin att engagera sig. Men enligt min erfarenhet är SurveySpot en av de undersökningspaneler som genomför de mest filmrelaterade undersökningarna. Att tjäna pengar online är inget nytt. Allt du behöver göra är att designa T-shirt och skicka människor till din T-shirt-försäljningssida för att köpa den. Telekommunikation kan spara företag pengar, vissa människor har inte den självdisciplin som krävs för att vara en avlägsen arbetare. Så om du har bra öron och snabba fingrar skulle transkription vara ett bra deltidsjobb. Om du säljer konst och du säljer bra för 5 dollar vardera, är det en spelning.

FÖlj Oss

Det är en app som ger dig poäng för att titta på TV. Frilans - Kan du skriva, göra grafisk design eller skapa programvara? Överallt från några hundra till flera tusen dollar varje månad. Instruktörer kan tjäna pengar på sina kurser via webbplatser som Udemy eller Teachable, säger Haroun.

Teknisk Supportrepresentant

Udemy är ett utmärkt ställe att bygga ut tekniska kurser som lär människor att göra några komplicerade uppgifter eller lära sig lite eftertraktad skicklighet. Det är inte en passiv inkomstkälla (såvida du inte har människor som arbetar för dig). Vår teammedlem var nyligen en del av en panel med 36 medlemmar som tittade på TV-reklam och svarade på flera valfrågor om dem. Som VA är dina jobb att hjälpa företag genom att göra enkla dagliga uppgifter för dem.

Det vackra med Kindle-böckerna är att de kan vara av alla längder.

Då svarar du på riktiga eller falska frågor. Hej titta, en artikel om att tjäna pengar online som inte nämner bloggning. 3 ¢ går till Alice, 8. Det är ett bra sätt att hjälpa andra att spara pengar och ge oss en chans att tjäna lite pengar på vår blogg. Och fler och fler människor söker professionell hjälp för att skära sina råa bilder till viralt värdigt innehåll. Eftersom dessa appar är helt gratis att registrera sig för och använda, är det ingen skada att prova det. Många saker har förändrats sedan dess. Anta till exempel att Alice gör ett inlägg.

Vill du lära dig mer om affiliate-marknadsföring?

Registrera dig för Paribus här

Du kan snabba upp din första betalning mycket snabbt med Slice The Pie. Mitt allra första fjärrjobb arbetade som virtuell assistent och jag har massor av resurser på min webbplats för att hjälpa dig. I många fall kommer tjänsten att kontakta butiken och lämna in ett krav på din räkning för eventuell återbetalning (med minimal eller ingen ansträngning för ditt slut.) Jag kan till och med hjälpa dig att få det att hända, om du läser mitt inlägg om bloggning, How I Have Over 1.097 757 från Blogging. När du registrerar dig hos ett företag som VigLink konverterar de automatiskt vissa ord på din webbplats till länkar.

Få Betalt För Att Göra Online-undersökningar

Du kan börja tjäna pengar på din blogg med Bluehost och bara några dollar investering per månad här. Jag sätter ihop denna lista för att ge dig idéer om hur du kan börja öka din inkomst den här månaden. Företaget bakom Nielsen TV-betyg. Och när du går med i AppKarma och skriver in en hänvisningskod (som min nedan) får du 300 poäng! Mikrojobb ökar när företagen inser kraften i att samverka små, men tidskrävande uppgifter. De kommer att ta hand om resten. Jag tänkte, ah... detta måste vara ett vanligt problem som de flesta har (inklusive mig själv).

FreeTaxUSA-granskning - Gratis skatteregistrering och online-förberedelser

Du kan tjäna pengar genom att rikta dina tittare till en produkt du säljer, eller ge dem din partnerlänk till en produkt du marknadsför. Som sagt, här är några andra alternativ värda att undersöka: Gör en satsning, gå ner i vikten du säger att du kommer att gå ner och få betalt. Och jag är här för att hjälpa. Och det är YouTubes popularitet som gör det till en annan potentiell penningtillverkare. Du kan också bara hyra ut ett privat rum eller till och med en säng i ett delat rum.

Kom ihåg att du bara behöver göra uppladdningen en gång, och din bild kanske bara tar in kontanter upprepade gånger.

Hyr din bil på Turo

En webbdesignföretag kan vara helt hembaserad, och medianlönen är ganska hög - från 50 000 till 100 000 USD! Och allt hanteras online från soffans bekvämlighet. Vissa eBay-säljare tittar på trender och försöker förutsäga vad som kommer att vara stort framför marknaden. Du kan sälja dina egna konsult- eller coachningsprodukter med hög biljett från din webbplats. Valet av hur många timmar du lägger in är också upp till dig. De ger till och med stora porto betalda kuvert för att du kan skicka allt tillbaka till dem.

Odla Din Byrå

Allt du behöver är en anständig kamera och kanske lite fotoredigeringsprogram, som du kan få för cirka kr10/månad. Tusentals webbplatser tjänar mycket pengar med hjälp av affiliate-marknadsföring. Ett bra ställe att börja är med felsökaren Systemunderhåll, som kan hjälpa dig att hitta problem med din dator. Nielsen vill helt enkelt veta vad människor söker och hur lätt de hittar det de letar efter för att förbättra internetupplevelsen. Och eftersom du med största sannolikhet kommer att arbeta med nystartade företag, om du kan förhandla om lite kapital kan du tjäna stor tid om du slår en solid produkt och uppstarten lyckas.

Naturligtvis är det en förenklad version av allt som krävs för att bygga din start. Allt du behöver göra är att ladda ner en av apparna och låta den passivt köras i bakgrunden. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att tjäna pengar online. Du kan anställas för att översätta dokument för olika klienter. Det finns bokstavligen tusentals sådana plattformar i varje nisch. Att erbjuda dina tjänster som chef för sociala medier kommer att ge dig en stor extrainkomst, och när du får mer erfarenhet och får ditt namn där ute kommer erbjudandena att rulla in! Ta en titt på några legitima sätt att tjäna pengar online.

Bli Notarie

Kontrollera dig själv innan du dubbelvrak dig själv. När du registrerar dig för Coinbase och köper kr100 värd bitcoin får du en extra kr10 bonus. Affärsmodellen för fraktfrakt tar Internet med storm just nu och av goda skäl. Klicka bara på någon av sociala medieknapparna på sidan. Beskriv vilken typ av spelningar du erbjuder till dina potentiella kunder, vare sig det äter frukostleverans, sjunger en låt till bröllopsdagen, klä dig ut som en Spider-man eller något annat du kan tänka dig. Hyr ut din bil med Turo Om du inte är bekväm att hyra ut ditt hus på Airbnb, hyr ut din bil med det som har kallats ”Airbnb för bilar. Du kommer antingen att skriva om enskilda berättelser eller intervjua människor för de berättelserna i telefon. Men det är möjligt att tjäna pengar online.

Lönen varierar beroende på jobbet, men vanligtvis får du minst kr10 per jobb och en ersättning för alla inköp du gjort. Här är en detaljerad guide som berättar allt om produktval, leverans och installation av plattformar. 20 bästa mäklare för binära optioner 2019, avkastningsprocenten är inte fast. Annonsera ditt utrymme på Gumtree, Parklet eller Just Park.

Översätt Din Tvåspråkiga Förmåga Till Kontanter

Att ge dig kommer inte nödvändigtvis att tjäna pengar, men det kan spara mycket pengar på att betala dina studielån. Även om framgångsgraden varierar har jag hört talas om att många människor har en solid passiv inkomst genom att utveckla en onlinekurs. Här är din chans att gå med i ett helt nytt live-valutahandelrum. Jag använder denna cash-back-app mycket när jag handlar i min favorit online-butik (Amazon). Oavsett om du är bra på bakning, fotografering, undervisning i ett visst språk, spela ett instrument, fotografering, målning, hälsa och fitness, DIY - kan du skapa din egen kurs och sälja den. Om du gör god mat eller bakar otroliga godis kan du tjäna lite extra pengar hemifrån. Tänk om det fanns ett sätt att få betalt för att hitta och dela kuponger. Du kan tjäna pengar på att göra nästan allt du gör online, inklusive: